Paardenshoot Rosalie en Haylee, Donderen (Drenthe)

Fotoshoot in de herfst

Het is een regenachtige dag, eind oktober. Al de hele dag zit ik te duimen. Het zit namelijk zo: vandaag aan het eind van de middag staat de fotoshoot met Rosalie en haar paard Haylee gepland. En aangezien deze al een aantal keer is uitgesteld vanwege het slechte weer, hopen we allebei dat vandaag dan eindelijk wél door kan gaan. Zo’n beetje om de 5 minuten kijk ik op buienradar, en het schijnt dat het na half 5 ‘redelijk’ droog gaat blijven. We besluiten om de shoot door te laten gaan (badass als we zijn… ;-)). Van een beetje regen is nog nooit iemand dood gegaan. Ik weet nog dat we, toen we de shoot aan het plannen waren, de mooiste plannen hadden. Shooten op een prachtige herfstdag, de bomen, planten en landerijen in mooie herfstkleuren. Nou, op die omgeving waren we al zo’n twee maand aan het wachten, maar die herfstsetting was ver te zoeken. Ja, herfstsetting in de zin van regen, kale takken, modder en veel plassen, die kon je krijgen.

Mooi resultaat

En dus gingen we daarmee aan de slag, want ook al was het weer en de omgeving niet helemaal zoals gehoopt, met een stel als Rosalie en Haylee krijg je al gauw stralende foto’s. Haylee is een prachtige dame die zich niks aantrok van de plassen water, regendruppels en gekke mensen om haar heen die probeerden haar aandacht te trekken. Samen met Rosalie vormt ze een prachtig koppel. De foto’s zijn zelfs zo leuk geworden dat we binnenkort nog een fotoshoot plannen voor een aantal andere meiden van Stal Nabuurhoeve (waar Haylee staat), die na het zien van de foto’s van Rosalie en Haylee zelf ook graag op de foto wilden met hun paard.

Bekijk hieronder het resultaat!

Paardenshoot Rosalie en Haylee 11Paardenshoot Rosalie en Haylee 3Paardenshoot Rosalie en Haylee 1Paardenshoot Rosalie en Haylee 5Paardenshoot Rosalie en Haylee 9Paardenshoot Rosalie en Haylee 6Paardenshoot Rosalie en Haylee 10Paardenshoot Rosalie en Haylee 8Paardenshoot Rosalie en Haylee 13Paardenshoot Rosalie en Haylee 7Paardenshoot Rosalie en Haylee 14Paardenshoot Rosalie en Haylee 12Paardenshoot Rosalie en Haylee 17