FILMS BY TALES OF TOMORROW
TROUWEN BIJ MOOI RIVIER IN DALFSEN

Guido & Marianne trouwden bij het prachtige Mooi Rivier in Dalfsen, een bijzonder mooie locatie aan de Overijsselse Vecht. In samenwerking met fotograaf Nicole Kolkman mochten wij dit sprookje vastleggen op film. Een superknap bruidspaar, trouwen aan het water, shooten tijdens golden hour, fijne speeches en goed gezelschap.

Bekijk trouwfilm
READY FOR ANYTHING

Gerald en Marieke hadden een fantastische idee om hun geloftes naar elkaar uit te spreken
tijdens een wandeling in de buurt bij Nunspeet. Hun huwelijk vond buiten plaats bij
de Woeste Hoeve in Gelderland.

Bekijk de film

CHATEAU PRESSEUX IN BELGIE 

Marijn en Marieke waren mooi op tijd met het plannen van hun bruiloft, en zo kwam het dat we ruim een jaar van tevoren al kennismaakten. In eerste instantie hadden ze de wens om hun destination wedding in Italië te vieren, maar omdat dit praktisch onhaalbaar was hebben ze hun locatie iets dichterbij gezocht.

Bekijk de film
TROUWEN IN DE PAALKOEPEL IN HAREN

Lisa en Jan Berend hebben elkaar het Ja-woord gegeven in de paalkoepel
Een fantastische plek aan het water bij het paterswoldsemeer in Haren.
Het was nog net wat te koud om er een duik in te nemen!

Bekijk de film

PERSONAL PROJECT | ROADTRIP SARDINIË 2017 

Afgelopen zomer hebben wij onze vakantie gevierd op het Italiaanse eiland Sardinië. Verliefd geworden op de plaatjes van helderblauwe wateren en hagelwitte stranden, hoefden we niet lang na te denken over wat onze bestemming zou worden. Vergezeld door o.a. onze filmcamera (Panasonic GH5), drone (Phantom 4) en GoPro trokken we in onze auto langs de oost- en zuidkust van Sardinië om daar de mooiste plekken van het eiland te spotten. En die houden we natuurlijk niet voor onszelf ;-). Check nu de aftermovie van onze ‘roadtrip’ door Sardinië.

Bekijk de film
error: Content is protected !!