LOVESHOOTS & FAMILIESHOOTS 

Een loveshoot of familieshoot is niet alleen leuk voor later, ook tijdens de shoot vinden wij het belangrijk een plezierige en ontspannen sfeer te creëren. Zodat jullie op je gemak zijn en er ruimte ontstaat voor die spontane momenten. Tijdens een loveshoot of familie fotoshoot trekken we er gemiddeld zo’n anderhalf uur samen met jullie op uit, op een locatie van jullie voorkeur. Jullie ontvangen naderhand minimaal 30 bewerkte foto’s van ons.

SPONTANE MOMENTEN

Een loveshoot of familieshoot is een bijzonder aandenken voor later. Een momentopname waar je met veel plezier op terug kan kijken, en die op bepaalde momenten in je leven extra waardevol is. Ter ere van een jubileum of bijzondere gelegenheid, of gewoon, omdat jullie een bijzondere band hebben en dit graag op beeld willen laten vastleggen.

LOVESHOOT SHANE & ILSE AAN HET BLAUWE MEER

Lovers Shane & Ilse gaan komende zomer trouwen, en wij zullen daarbij aanwezig zijn om hun bruiloft vast te leggen op foto en film! Bij het ontwerpen van hun trouwkaart kwamen ze er echter achter dat ze maar weinig foto’s samen hebben. Dus besloten ze om een loveshoot te doen, en wel op een fijne locatie in Drenthe: Het Blauwe Meer.

Foto's loveshoot Shane & Ilse

FAMILIESHOOT FAMILIE FABER: BALLOËRVELD DRENTHE

In juni werden we benaderd door Rick, met de vraag of we nog beschikbaar waren voor een fotoshoot met de familie Faber op 1 juli. Tiete, Rick’s vader, is inmiddels alweer twee jaar geleden getrouwd met zijn Wilma. Ter ere daarvan hadden de kinderen de newlyweds een fotoshoot met het gezin cadeau gedaan. Alleen… tot nu toe had deze nog steeds niet plaatsgevonden. Hoog tijd dus om een paar mooie plaatjes te maken van deze leuke familie!

Foto's familieshoot familie faber

FAMILIE FOTOSHOOT MEINDERT, DENISE & JAÏRE

Toen Jaïre een jaar oud was, vonden Denise en Meindert het tijd om eens een fotoshoot te doen samen. Ze hadden namelijk nog maar weinig echt mooie foto’s van hun samen als gezinnetje. En dus trok ik er samen met hen een ochtend op uit in natuurgebied Aekingerzand om op een relaxte en ongedwongen manier mooie foto’s te maken van dit kleine meisje en haar ouders.

Foto's familieshoot Meindert, Denise & Jaïre

#Instagram

error: Content is protected !!