Trouwfotograaf Friesland | Erwin en Marrit

Over het bruidspaar

De bruiloft van Erwin en Marrit vond plaats op 8 oktober 2016. Midden in de herfst, op een voor ons wel heel bijzondere locatie: De Schaopedobbe in Elsloo, Friesland. Bijzonder omdat wij hier zelf ook getrouwd zijn in oktober 2014. Na die tijd zijn wij er niet weer geweest, dus vond ik het extra leuk deze bruiloft vast te leggen en stiekem weer even weg te dromen bij al die leuke herinneringen. Ik kon me dan ook goed voorstellen waarom dit stel voor deze locatie gekozen heeft: de gezelligheid van een kampeerboerderij gecombineerd met een moderne inrichting doordat de locatie nog niet zo lang geleden gerenoveerd is; daar zijn wij destijds zelf ook voor gevallen.

In de aanloop naar de bruiloft ben ik twee keer bij Erwin en Marrit langs geweest, die samen met hun kids Rixt en Remees in Assen wonen. Wat me meteen opviel is hoe warm ik elke keer werd ontvangen.  Het was net of ik ze al langer kende.

De bruiloft (locatie De Schaopedobbe, Elsloo)

De dag zelf paste dan ook heel goed bij hoe ik dit leuke stel heb leren kennen: warm, levendig, persoonlijk, bij vlagen chaotisch en vol verassingen. Aan alles was gedacht, er was zelfs een speciale kamer voor de kinderen om te spelen, darten, knutselen en snoepen. Het diner was geheel in stijl, waarbij het bedrijf Pizza Pazza voor de ogen van alle gasten verse pizza’s bakte. Een aanrader voor iedereen die graag een losse en ontspannen sfeer wil creeëren tijdens het diner. Het ontbrak de gasten aan niets, en ook Corniels en mij niet, want Erwin en Marrit checkten regelmatig of wij wel genoeg te eten en te drinken namen. Over betrokkenheid gesproken, haha;-)

Lieve Erwin en Marrit, bedankt dat wij bij jullie prachtige dag mochten zijn. Heel veel geluk voor de toekomst en we komen elkaar vast nog wel eens tegen!