PORTFOLIO TROUWFOTOGRAFIE TALES OF TOMORROW

Van fotograferen worden wij blij. Creatief zijn, zonder daarbij beperkt te worden door regels.
Een spannende foto spreekt ons aan door de juiste compositie, perspectief, belichting, of
gewoon door de mensen in het beeld. Hoe ze liefhebben, genieten, leven, dromen. Die dromen
willen we vastpakken en een plek geven in onze foto’s. Ook zin om te dromen? Bekijk dan
hieronder ons portfolio trouwfotografie en see for yourself!

TROUWEN AAN HET STRAND BIJ BRASSERIE BUITENHUIS

De bruiloft van Wesley & Mariska is wel echt een van mijn favoriete bruiloften van 2020. Een prachtig bruidspaar, fijne locaties, strand, zee, heerlijk weer en een ontspannen sfeer!

Foto's bruiloft Wesley & Mariska

TROUWEN BIJ DE AMSHOFF IN GRONINGEN 

Ronald & Myrthe trouwden op een prachtige, zonnige dag in mei, op trouwlocatie De Amshoff in Groningen. Een bruiloft waar we stiekem een beetje verliefd op zijn geworden. Het bruidspaar zelf, de prachtige locatie en details, de mensen er omheen, de speeches en verhalen, het eten: alles was precies zoals Ronald & Myrthe voor ogen hadden.

Foto's bruiloft Ronald & Myrthe

BUITEN TROUWEN BIJ JUDITH’S LANDLEVEN IN KLIJNDIJK

Na al eerder een familieshoot te hebben gedaan met de familie van Rosanne, hadden wij nu de eer de bruiloft van Joost & Rosanne vast te leggen. Op een zomerse dag in juni gaven Joost & Rosanne elkaar het ja-woord, tijdens de ontspannen ceremonie die buiten plaatsvond.

Foto's bruiloft Joost & Rosanne

TROUWEN BIJ LANDGOED LEMFERDINGE IN PATERSWOLDE

Bertjan & Madelon trouwden op 21 juli 2018 en vierden hun bruiloft op het mooie Landgoed Lemferdinge. Een dag waarop de nodige tranen (van blijdschap) vloeiden, de trouwauto een oude mini Fiat 500 was, de zon heerlijk scheen, de trouwring van Bertjan geen zin had om mee te werken en er gedineerd werd aan lange tafels buiten!

Foto's bruiloft Bertjan & Madelon

TROUWEN AAN HET VALKENBURGSE MEER

De prachtige bruiloft van Dylan & Marije vond plaats bij Brasserie Buitenhuis aan het Valkenburgse meer (Katwijk aan Zee). Een ideale locatie voor het vieren van je bruiloft als je houdt van een ongedwongen sfeer, veel ruimte om je heen en een romantische omgeving aan het water.

Foto's bruiloft Dylan & Marije

DE WINTERBRUILOFT VAN PIM & ANNELIES 

Pim en Annelies trouwden halverwege februari op locatie Garnwerd aan Zee in Groningen. Een fijne dag vol met persoonlijke momenten en speeches van o.a. oma en vrienden. Met als hoogtepunt de trouwgeloften die Pim & Annelies tijdens de kerkdienst naar elkaar uitspraken en het lied ‘Jij bent de liefde’ dat Annelies voor Pim zong.

Foto's bruiloft Pim & Annelies

DESTINATION WEDDING IN BELGIË

De prachtige bruiloft van Marijn & Marieke vond plaats op een echte sprookjeslocatie: Chateau De Presseux in Sprimont, België. Samen met familie en vrienden trokken ze een dag van tevoren al naar het chateau om hun bruiloft op de perfecte manier in te luiden.

Foto's bruiloft Marijn & Marieke

DE TUINBRUILOFT VAN DION & PAULA IN ASSEN

1 september 2017, wat een heerlijke dag was dat. De dag dat Dion en zijn liefde Paula elkaar hun ja-woord gaven. Een super relaxte en ongedwongen tuinbruiloft, precies zo ingericht zoals Dion & Paula wilden.

Foto's bruiloft Dion & Paula

TROUWEN OP EEN INDUSTRIEEL INGERICHTE BOERDERIJ

In het prachtige natuurgebied Het Drents Friese Wold in Elsloo staat de onlangs gerenoveerde kampeerboerderij De Schaopedobbe, de locatie waar Erwin en Marrit hun trouwdag vierden. Een heerlijke dag die perfect weergeeft hoe wij dit leuke stel hebben leren kennen: warm, levendig, persoonlijk, bij vlagen chaotisch en vol verassingen.

Foto's bruiloft Erwin & Marrit

INTERNATIONALE BRUILOFT IN GASSELTE

Sander en Nova leerden elkaar kennen in Dubai, toen ze beiden bij hetzelfde bedrijf kwamen te werken. Toch kozen ze ervoor om hun bruiloft te vieren bij restaurant De Wiemel in het Drentse Gasselte. Een bijzondere dag waarop alles samenkwam: de vriendinnen van Nova uit De Fillipijnen, vrienden uit Duitsland en familie van Sander uit Nederland.

Foto's bruiloft Sander & Nova

TROUWEN IN HET BOS – HET LUNSVEEN

Trouwen in het bos: zó romantisch! En dan ook nog eens met een VW busje als trouwvervoer én een ceremonie die plaatsvindt aan een meertje, in gezelschap van familie, intieme vrienden én een paar vriendelijke Schotse Hooglanders. Dat is de bruiloft van Emil & Astrid.

Foto's bruiloft Emil & Astrid

#Instagram

error: Content is protected !!