Bruiloft Bertjan & Madelon – 21/07/2018

Trouwlocatie: Landgoed Lemferdinge, Paterswolde
Locatie burgerlijk huwelijk: Kerk van Peize
Weddingplanner / professioneel ceremoniemeester:
Willeke At Work
Categorie: Foto & Film

Bertjan & Madelon trouwden op 21 juli 2018 en vierden hun bruiloft op het mooie Landgoed Lemferdinge. Een dag waarop de nodige tranen (van blijdschap) vloeiden, de trouwauto een oude mini Fiat 500 was, de zon heerlijk scheen, de trouwring van Bertjan geen zin had om mee te werken en er gedineerd werd aan lange tafels buiten!

Trouwlocatie ‘Landgoed Lemferdinge’

Madelon en Bertjan vierden hun bruiloft op Landgoed Lemferdinge. Het was prachtig weer en daarom brachten we het grootste gedeelte van de dag buiten in de tuinen van het landgoed door. Dat kan daar ook perfect want je hebt er alles wat je nodig hebt. Ook het dineren gebeurde buiten aan lange tafels en wauw, wat zag dat er sfeervol uit. Als afsluiting van het diner stond de gasten nog een kleine verassing te wachten. Omdat Bertjan Madelon in Italië ten huwelijk heeft gevraagd had het stel namelijk een Italiaanse ijscowagen geregeld. En op zo’n warme dag is een koud ijsje heel welkom!

Feest met Soundmasters

Tijdens het eten werden binnen alvast de voorbereidingen getroffen voor het feest, dat deels binnen plaatsvond. De muziek werd verzorgd door Soundmasters, een DJ-company waar we inmiddels meerdere keren mee samen hebben gewerkt én die we zelf ook bij onze bruiloft hadden. Mocht je als bruidspaar nog op zoek zijn naar een fijne DJ dan kunnen we hen zeker aanraden. De DJ’s van Soundmasters weten er elke keer weer een feestje van te maken, en zo ook bij Bertjan en Madelon!

Al met al een fijne en relaxte zomerse bruiloft die we met veel plezier hebben vastgelegd voor Bertjan & Madelon!

Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge 3-2Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed LemferdingeBruiloft Bertjan & Madelon Landgoed LemferdingeBruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge 115Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed LemferdingeBruiloft Bertjan & Madelon Landgoed LemferdingeBruiloft Bertjan & Madelon 116Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed LemferdingeBruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed LemferdingeBruiloft Bertjan & Madelon Landgoed LemferdingeBruiloft Bertjan & Madelon Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed LemferdingeBruiloft Bertjan & Madelon Landgoed LemferdingeBruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed LemferdingeBruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed LemferdingeBruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge 92-2 Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed LemferdingeBruiloft Bertjan & Madelon Landgoed LemferdingeBruiloft Bertjan & Madelon Landgoed LemferdingeBruiloft Bertjan & Madelon Landgoed LemferdingeBruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge Bruiloft Bertjan & Madelon Landgoed Lemferdinge