Bruiloft Joost & Rosanne – 01/06/2018

Daglocatie: Judith’s Landleven, Klijndijk
Categorie: Foto & Film

Wat vond ik het leuk toen Joost & Rosanne ons in 2017 benaderden met de vraag of wij hun bruiloft bij Judith’s Landleven in Klijndijk wilden fotograferen. Nadat we in 2017 een familieshoot hadden gedaan met de familie van Rosanne, waren ze enthousiast geworden en besloten ons te boeken voor hun bruiloft. Het kon dan ook niet anders of wij hadden veel zin om hun bruiloft te mogen vastleggen!

Klaarmaken, first look en fotoshoot in Assen

Nadat ik Corniels had afgezet bij Joost in Assen, reed ik zelf door naar de woning van Rosanne haar moeder. Hier maakte Rosanne zich samen met vriendin en ceremoniemeester Aline in alle rust klaar. Terwijl Rosanne met veel moeite nog even een bolletje naar binnen probeerde te werken, deden Aline en Rosanne’s moeder de laatste voorbereidingen voor de ontvangst van de daggasten. Ik heb Rosanne leren kennen als een heel nuchtere en relaxte dame, maar toen het moment bijna daar was dat Joost haar kwam ophalen, begonnen zelfs bij haar de zenuwen toe te slaan! Maar geef haar eens ongelijk. Je bereidt je lange tijd voor op zo’n bijzondere dag en dan is het ineens zover en weet je dat al je vrienden en familie – en belangrijker nog, je toekomstige man – buiten op je staan te wachten!

Fotograferen met een rookstaaf

Na de mooie first look zijn we samen naar het Asserbos en het centrum van Assen gegaan om daar foto’s te maken. Dit was de tweede keer dat we een rookstaaf hebben gebruikt tijdens een shoot, en het ging verbazingwekkend goed. De eerste keer waaide het te hard, waardoor de rook direct uiteen ging en je hier niks van terug zag op de foto. Deze keer was het echter windstil en bleef de rook veel beter hangen. Het geeft dan echt een tof effect op de foto!

Buiten trouwen bij Judith’s Landleven

De ceremonie van Joost en Rosanne vond buiten plaats in de prachtige tuin bij Judith’s Landleven in Klijndijk. Een hele leuke omgeving waar dit perfect kan! De ceremonie was erg relaxed en persoonlijk, totaal niet formeel en statig. Precies zoals Rosanne en Joost ook hadden aangegeven tijdens hun gesprek met hun trouwambtenaar. Na de ceremonie was er tijd voor toast, taart en gezelligheid. Er werden heel wat drankjes besteld schat ik zo in, want mén wat was het warm! Dit was absoluut de warmste bruiloft die wij dit seizoen hebben mogen vastleggen. Waarschijnlijk ook omdat er onweer in de lucht hing.

Groepsfoto’s en regen

Rond een uur of 16.00, toen we net goed en wel begonnen waren met de groepsfoto’s, begon de lucht er toch wel erg donker uit te zien. Top. Dus wij met z’n allen snel de tent in, die gelukkig al een dag eerder was klaar gezet in geval van regen. En net op tijd, want niet veel later ging het los. En dus zetten we de fotoshoot binnen voort op hooibalen, weer eens wat anders! Na de groepsfoto’s zat de dag er voor ons alweer op, en hebben we nog even binnen (droog) staan kijken naar de regen. Het had ook wel heel iets knus, iedereen samen in de tent, terwijl buiten de regen met bakken uit de hemel kwam vallen.

Al met al een prachtige en afwisselende dag (in veel opzichten)! Hierbij delen we graag het resultaat met jullie.

Bruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne Assen 1Bruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne Assen 4 Bruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne Assen 5 Bruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne Assen 6 Bruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne Assen 8Bruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne Assen 9Bruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne Assen 12Bruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne Assen 10 Bruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne Assen 13 Bruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne Assen Bruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne Assen Bruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne Assen Bruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne AssenBruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne AssenBruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne AssenBruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne AssenBruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne AssenBruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne AssenBruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne AssenBruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne AssenBruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne AssenBruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne Assen Bruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne Assen Bruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne Assen Bruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne Assen Bruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne Assen Bruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne Assen Bruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne Assen Bruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne Assen Bruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne AssenBruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne AssenBruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne Assen Bruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne Assen Bruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne Assen Bruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne Assen Bruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne Assen Bruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne Assen Bruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne AssenBruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne Assen Bruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne Assen Bruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne Assen Bruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne Assen Bruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne Assen Bruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne Assen Bruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne Assen Bruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne Assen Bruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne Assen Bruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne Assen Bruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne AssenBruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne Assen Bruidsfotografie Bruiloft Joost en Rosanne Assen