Bruidsfotografie Groningen / Ronald & Myrthe – 25/05/2018

Daglocatie: De Amshoff (Kiel-Windeweer, Groningen)
Categorie: Foto

Kennismaking Ronald & Myrthe Groningen

Ronald en Myrthe trouwden op een heerlijke zonnige dag in mei. Al een jaar eerder maakten Corniels en ik kennis met dit stel in hun toffe optrekje in Groningen (hulde voor hun interieur! Zie foto’s). Hier vertelden ze ons hun ideeën over hun trouwdag, die toen nog ver weg was. Heel prettig was dat Ronald en Myrthe zelf een duidelijk beeld voor ogen hadden over de fotografie van hun dag en de dingen die zij hierin belangrijk vonden. Een bewust gekozen setting voor de first look, veel details, emoties, portretten van de mensen om hen heen die voor hen zo belangrijk zijn én uitgebreid tijd om samen foto’s te maken op verschillende locaties.

Locatie fotoshoot: Balloërveld Drenthe / De Amshoff Groningen

De fotoshoot verliep heel natuurlijk doordat Ronald & Myrthe echt genoten van een momentje met z’n tweeën. We zijn eerst naar het Balloërveld in Drenthe gegaan. Vervolgens reden we naar trouwlocatie De Amshoff in Kiel-Windeweer (Groningen). Hier maakten we een aantal foto’s in het aangrenzende kerkje en bij de schommel onder de prachtige (enorme!) eik midden in de tuin. Ronald & Myrthe leken zich haast niet bewust van de camera om hen heen, wat het veel eenvoudiger maakt die spontane en intieme momentjes vast te leggen. Ze volgden moeiteloos aanwijzingen op, maar bleven met elkaar communiceren. Dat klinkt misschien gek, maar dat is niet altijd vanzelfsprekend. Wanneer je namelijk heel gefocust bent op het poseren, ben je minder met elkaar bezig. Tijdens de fotoshoot vinden wij het dan ook heel belangrijk om een ongedwongen sfeer te creëren en mensen op hun gemak te stellen. Bijvoorbeeld door het uitvoeren van simpele opdrachtjes, waardoor het idee dat je ‘voor de camera staat’, steeds verder naar achter schuift.

Bewust genieten van tijd met z’n tweeën

Dat is iets wat ik elk bruidspaar toewens. Dat je er bewust voor kiest om de fotoshoot niet te zien als een moment waarop je ‘moet poseren’. Maar juist als een waardevol moment dat je met z’n tweeën doorbrengt, nog voordat je door alle andere activiteiten en mensen in beslag wordt genomen. Laat je dan ook niet afleiden door de mensen om je heen tijdens zo’n fotoshoot maar probeer dat los te laten. Ik weet zeker dat ieder fotografenhart harder gaat kloppen juist bij die spontane momenten. De dingen die jullie als bruid en bruidegom ongedwongen met elkaar delen – serieus of minder serieus, liefdevolle, gekke of grappige momentjes.

Ik ben erg blij met het resultaat en vond het moeilijk om een selectie te maken van de bruiloft, omdat er zoveel mooie momenten waren. Bekijk de foto’s hieronder!

Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen 131Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen 34Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen 47Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen 132Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen 56Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe GroningenBruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen Bruidsfotografie Bruiloft Ronald en Myrthe Groningen