Bruiloft Brasserie Buitenhuis – Dylan & Marije, 11 mei 2018

Locatie burgerlijk huwelijk: Stadshuis Katwijk
Locatie Kerkdienst: GKV ‘De Fontein’ Katwijk
Dag- en avondlocatie: Brasserie Buitenhuis, Katwijk
Categorie: Foto & Film

Intieme first look

Marije en Dylan trouwden op 11 mei 2018 en hadden een prachtige dag uitgekozen. Voor ons begon de dag deze keer niet bij de voorbereidingen van de bruid en de bruidegom, want Dylan en Marije hadden er bewust voor gekozen de dag in alle rust te beginnen en de first look echt met z’n tweeën te beleven. Nog even samen een momentje van rust, voordat alle feestvreugde losbarst.

We ontmoetten hen rond 13.00 uur bij het Stadshuis in Katwijk, waar om 13.30 uur het burgerlijk huwelijk zou plaatsvinden. Vanwege de afstand kozen we in de voorbereidingen voor een kennismaking via Skype, dus des te fijner was het om hen nu in het echt te mogen ontmoeten. Je zou je kunnen voorstellen dat dit soms nog even aftasten is wanneer je elkaar niet eerder face to face ontmoet hebt, maar daar was in dit geval helemaal geen sprake van. We werden moeiteloos opgenomen in de groep, waarbij Marije nog opmerkte: ‘het voelt heel vanzelfsprekend dat jullie erbij zijn, helemaal niet gek!’.

Bewuste keuze

Vanaf dit moment mochten we de rest van de dag met dit lieve stel en hun familie en vrienden meebeleven. Mooi om te zien hoe bewust Dylan en Marije samen voor het huwelijk gekozen hebben. Die bewuste keuze zag je ook heel duidelijk terug in de kerkelijke inzegening en de overdenking van spreker Gilbert Thera. De geloften die Dylan en Marije daarbij naar elkaar uitspraken maken het dan nog eens extra persoonlijk.

Fotoshoot Brasserie Buitenhuis (Valkenburgse Meer)

Na de kerkdienst trokken we met z’n allen naar de dag- en feestlocatie: Brasserie Buitenhuis aan het Valkenburgse Meer. Deze gave locatie bestaat uit twee gedeelten: een grote kas met daarin een restaurant en daarachter een afgesloten gedeelte voor besloten feesten. Corniels en ik zijn een dag eerder al heen gegaan en zijn in de buurt blijven slapen, zodat we de locatie en omgeving alvast konden bekijken. Als het even kan vinden we het prettig om van tevoren alvast de plekken voor de fotoshoot te bepalen, zodat we op het moment zelf zo efficiënt mogelijk te werk kunnen gaan. Omdat Brasserie Buitenhuis aan het water ligt hoefden we voor de fotoshoot absoluut niet ver weg  te gaan, nog een voordeel van deze locatie!

Feest Brasserie Buitenhuis

Naast een besloten buitengedeelte heeft Brasserie Buitenhuis ook een besloten binnengedeelte, wat heel geschikt is voor feesten. Het toffe hieraan is dat deze locatie gekoppeld is aan een oude trein, waar je even een momentje kunt gaan zitten om je voeten rust te gunnen na het dansen (maar ook als je niet van dansen houdt natuurlijk :)). Hier stond de DJ al klaar om de muziek in te zetten voor de openingsdans van Dylan en Marije. Daarna duurde het ook niet lang of de dansvloer stond vol en iedereen had het naar zijn zin.

Wij zijn nog even gebleven om het begin van het feest vast te leggen, waarna we het bruidspaar en de rest van het gezelschap alleen hebben gelaten om te beginnen aan de reis terug naar Assen. Het was een prachtige dag en het blijft telkens weer bijzonder dit te mogen meebeleven met een bruidspaar. Dylan en Marije, bedankt dat we deze mooie dag voor jullie vast mochten leggen!

Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan Zee 1Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan Zee 2Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan Zee 3Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan Zee 4Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan Zee 5 Bruidsfotografie Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan Zee 114 Bruidsfotografie Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan Zee 115 Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan Zee 7 Bruidsfotografie Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan Zee 113 Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan Zee 8 Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan Zee 6 Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan Zee 9 Bruidsfotografie Dylan en Marije Katwijk aan Zee 11 Bruidsfotografie Dylan en Marije Katwijk aan Zee 12 Bruidsfotografie Dylan en Marije Katwijk aan Zee 13 Bruidsfotografie Dylan en Marije Katwijk aan Zee 15 Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan Zee 19 Bruidsfotografie Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan Zee 117Bruidsfotografie Dylan en Marije Katwijk aan Zee 22 Bruidsfotografie Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan Zee 24Bruidsfotografie Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan Zee 25 Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan Zee 26 Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan Zee 27 Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan Zee 28 Bruidsfotografie Bruidsfotografie Bruidsfotografie Bruidsfotografie Bruidsfotografie Bruidsfotografie Bruidsfotografie Bruidsfotografie Bruidsfotografie Bruidsfotografie BruidsfotografieBruidsfotografie Bruidsfotografie Bruidsfotografie Bruidsfotografie Bruidsfotografie Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan Zee Bruidsfotografie Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan Zee Bruidsfotografie Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan Zee Bruidsfotografie Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan Zee Bruidsfotografie Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan Zee Bruidsfotografie Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan Zee Bruidsfotografie Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan Zee Bruidsfotografie Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan Zee Bruidsfotografie Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan Zee Bruidsfotografie Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan Zee Bruidsfotografie Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan Zee Bruidsfotografie Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan Zee Bruidsfotografie Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan Zee Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan ZeeBruidsfotografie Bruidsfotografie Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan Zee Bruidsfotografie Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan Zee Bruidsfotografie Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan Zee Bruidsfotografie Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan Zee 118Bruidsfotografie Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan ZeeBruidsfotografie Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan ZeeBruidsfotografie Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan ZeeBruidsfotografie Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan ZeeBruiloft Dylan en Marije Katwijk aan Zee 83 copyBruidsfotografie Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan ZeeBruiloft Dylan en Marije Katwijk aan Zee 80 copyBruidsfotografie Dylan en Marije Katwijk aan Zee 82Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan Zee 84 copyBruidsfotografie Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan Zee 86Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan Zee 85 copyBruidsfotografie Bruiloft Dylan en Marije Katwijk aan Zee 87