Loveshoot Shane & Ilse, Blauwe Meer (Drenthe)

Maak kennis met Shane & Ilse. Dit lieve stel gaat komende zomer trouwen, en Corniels en ik zijn erbij om hun dag op foto en film vast te leggen! Voor hun trouwkaart wilden ze graag foto’s gebruiken, maar een leuke foto samen bleek toch lastiger te vinden dan gedacht! Een goede reden dus voor een loveshoot aan het Blauwe Meer.  Bekijk het resultaat hieronder!

Loveshoot Shane & Ilse 17Loveshoot Shane & Ilse 18Loveshoot Shane & Ilse 16Loveshoot Shane & Ilse 11Loveshoot Shane & Ilse 15Loveshoot Shane & Ilse 13Loveshoot Shane & Ilse 14Loveshoot Shane & Ilse 10Loveshoot Shane & Ilse 1Loveshoot Shane & Ilse 12Loveshoot Shane & Ilse 9Fotoshoot-Shane-Ilse-20Loveshoot Shane & Ilse 19Loveshoot Shane & Ilse 7Loveshoot Shane & Ilse 8Loveshoot Shane & Ilse 6Loveshoot Shane & Ilse 5Loveshoot Shane & Ilse 3Fotoshoot Shane & Ilse 2Fotoshoot Shane & Ilse 20