Bruiloft Pim & Annelies – 16/02/2018

Daglocatie: Garnwerd aan Zee, Groningen
Locatie Kerkdienst: GKV De Poort, Winsum
Categorie: Foto & Film

De bruiloft van Pim en Annelies vond plaats op een prachtige vrijdag halverwege februari. Voor ons de eerste bruiloft van het nieuwe seizoen! En met een deels nieuwe uitrusting (o.a. een nieuwe camera en draagriem) waren we er meer dan klaar voor om er samen met het bruidspaar een onvergetelijke dag van te maken.

Klaarmaken bruid en first look in Oldehove

De dag begon in Oldehove (Groningen), waar Annelies zich in het huis van ouders klaarmaakte voor de komst van Pim. Terwijl Annelies en haar zusje boven druk bezig waren zich klaar te maken, verzamelde een gedeelte van de daggasten zich ondertussen beneden om niets te missen van het moment dat het bruidspaar elkaar voor het eerst zag. Daar moesten we echter allemaal wel wat geduld voor hebben! Pim bleek namelijk autopech te hebben. Nadat zijn officiële trouwvervoer besloot er spontaan mee op te houden, kon hij gelukkig worden opgepikt door zijn broer die hem veilig en wel (en met enige vertraging) bij zijn vrouw afleverde. Het scheelt dat Pim & Annelies ontzettend relaxed zijn. Ondanks dat er qua planning het een en ander moest worden omgegooid konden ze de rust en ontspanning goed vasthouden. Op het moment zelf kun je toch niets meer aan de situatie veranderen en helpt het als je er (enigszins) de lol van in kunt zien. Later levert het in ieder geval zeker mooie verhalen op!

Fotoshoot locatie: Borg Verhilversum in Leens

Na de first look zijn we met het bruidspaar doorgereden naar Borg Verhildersum in Leens. Een prachtige locatie met diverse fotogenieke plekken die heel geschikt zijn voor een trouwshoot. Door de vertraging moesten we hier iets eerder weg, want als bruidspaar wil je natuurlijk niet te laat komen op je eigen burgerlijk huwelijk. Gelukkig konden we van de lieve ceremoniemeesters een half uurtje extra krijgen na de ceremonie om nog wat foto’s te maken. Hiervoor zijn we richting Aduarderzijl gereden.

Trouwlocatie Garnwerd aan Zee

Pim en Annelies hadden ons tijdens het kennismakingsgesprek al enthousiast verteld over de knusheid van hun daglocatie. Toen we hier na de fotoshoot aankwamen konden we met eigen ogen zien dat geen woord gelogen was. Garnwerd aan Zee is een fijne locatie aan het water met een industriële en rustieke inrichting. Bij mooi weer kun je gebruik maken van het terras buiten, en bij wat koudere temperaturen kun je heerlijk rondom de open haard zitten. Dat alleen al levert toffe beelden op. Na ontvangst van bruidspaar en daggasten op de daglocatie stond er een uitgebreide lunch klaar. Ondertussen werden er mooie verhalen verteld door familie en vrienden. Heerlijk die persoonlijke momenten <3

Bijzondere trouwgeloften

Na de lunch zijn Corniels en ik er even tussenuit geweest, om vervolgens bij de kerkdienst weer aan te sluiten en dit laatste officiële moment van de dag vast te leggen. Een moment waar Annelies en Pim erg naar uit keken, en terecht. Want wat een gave dienst was het! De getuigenissen van Pim en Annelies lieten niemand onberoerd. Zo oprecht, eerlijk en echt. Annelies zong het lied ‘Jij bent de liefde’ voor Pim. En eigenlijk hebben wij daar helemaal niets meer aan toe te voegen, behalve de songtekst dan 🙂

Jij bent de liefde

“Geef mij je hand
Kijk in mijn ogen
Ik ben vol van iets dat jij me geeft
Heel m’n hart heb ik aan jou gegeven
En zo zal het altijd zijn
Twijfel niet aan hetgeen we samen delen
En geloof me, ik twijfel niet aan jou
Beloof me dat jij jezelf zult blijven 
Het is goed zo, verander niet voor mij

Voor mij ben jij de liefde
Voor mij
Voor mij ben jij het beste wat er is
En iets meer dan ik zou willen
Je bent alles voor mij”

Trouwfotografie Groningen ruiloft Annelies & Pim 1rafie Groningen Bruiloft Annelies & Pim 136