Paardenshoot Daphne & Big

Als ik de foto’s van de paardenshoot met Daphne en haar pony Big terugkijk, word ik direct vrolijk. Zo blij en natuurlijk als Daphne met Big op de foto staat, daaruit spreekt de bijzondere band tussen de twee. Hoewel Daphne en Big het beiden van tevoren best wel spannend vonden, verliep de shoot als vanzelf. Niet te veel focus op het poseren en geen moeilijk gedoe, slechts wat aanwijzigingen en de juiste momenten pakken. Meer was er niet nodig om deze twee er goed op te krijgen. Toen ik de foto’s opstuurde naar Daphne’s moeder Annemarie, die samen met Daphne een selectie van 10 foto’s maakte, mailde Annemarie me terug: “Nou het was een groot ei om te leggen! Als het aan Daphne ligt nemen we ze allemaal 🙂“. Ik kijk dan ook met plezier terug op deze shoot.

Paardenfotografie Daphne en Big paardenshoot 8Paardenfotografie Daphne en Big paardenshoot 2Paardenfotografie Daphne en Big paardenshoot 6Paardenfotografie Daphne en Big paardenshoot 3Paardenfotografie Daphne en Big paardenshoot 1Paardenfotografie Daphne en Big paardenshoot 4Paardenfotografie Daphne en Big paardenshoot 5Paardenfotografie Daphne en Big paardenshoot 9 Paardenfotografie Daphne en Big paardenshoot 10