Paardenfotografie – fotoshoot Annelotte en paarden Angel en Chess

Locatie: Donderen (Drenthe)

29-11-2017

Zouden we dan toch een witte kerst krijgen dit jaar? 🙂 Buiten sneeuwt het en er lijkt zelfs een laagje ijs te liggen op de vijver voor ons huis. Van die dagen dat ik het liefst met een dekentje, beker warme chocolademelk en een goede serie op de bank kruip. Corniels en ik zijn net begonnen aan een nieuwe serie: Godless. Een serie waarin twee cowboys, ooit lid van dezelfde bende, de strijd aangaan met elkaar. Veel stoere mannen en vrouwen, western taferelen, hier en daar een schietpartij en… prachtige paarden natuurlijk. Dat deed me eraan denken dat ik nog een aantal paardenshoots klaar heb staan waarvan het hoog tijd wordt ze met jullie te delen! Te beginnen met de paardenshoot van Annelotte en haar prachtige paard Angel. Bekijk de foto’s van deze twee hieronder!

Paardenfotografie paardenshoot Annelotte en paard 10 Assen Drenthe Paardenfotografie paardenshoot Annelotte en paard 9 Assen Drenthe Paardenfotografie paardenshoot Annelotte en paard 8 Assen DrenthePaardenfotografie paardenshoot Annelotte en paard 6 Assen Drenthe Paardenfotografie paardenshoot Annelotte en paard 5 Assen DrenthePaardenfotografie paardenshoot Annelotte en paard 3Assen DrenthePaardenfotografie paardenshoot Annelotte en paard 4 Assen DrenthePaardenfotografie paardenshoot Annelotte en paard 1 Assen Drenthe