Tuinbruiloft in drenthe

1 september 2017, wat een prachtige dag was dat. De dag dat mijn broer Dion en zijn Paula elkaar het ja-woord hebben gegeven. En Corniels en ik waren er niet alleen bij als familie, maar ook als Fotograaf & Videograaf. Bij vlagen chaotisch, maar ook heel mooi om te mogen doen. En omdat je elkaar goed kent verlopen alle onderdelen lekker vlot en relaxed. We hebben niet de hele dag vastgelegd, omdat we sommige momenten ook graag wilden meemaken als daggasten. We hebben dus ook zeker volop kunnen genieten van de dag.

Een selectie van de foto’s en film van de bruiloft vind je hieronder.

Informatie

Locatie: Bovensmilde, Drenthe
Product : Fotografie en Film
Datum: 1 September 2017

Fotografie Bruiloft Dion & Paula 1Fotografie Bruiloft Dion & Paula 61Fotografie Bruiloft Dion & Paula 60Fotografie Bruiloft Dion & Paula 2Fotografie Bruiloft Dion & Paula 5 Fotografie Bruiloft Dion & Paula 6 Fotografie Bruiloft Dion & Paula 7 Fotografie Bruiloft Dion & Paula 8 Fotografie Bruiloft Dion & Paula 10 Fotografie Bruiloft Dion & Paula 9 Fotografie Bruiloft Dion & Paula 14 Fotografie Bruiloft Dion & Paula 11 Fotografie Bruiloft Dion & Paula 15Fotografie Bruiloft Dion & Paula 12Fotografie Bruiloft Dion & Paula 17 Fotografie Bruiloft Dion & Paula 37 Fotografie Bruiloft Dion & Paula 20 Fotografie Bruiloft Dion & Paula 30 Fotografie Bruiloft Dion & Paula 23 Fotografie Bruiloft Dion & Paula 21Fotografie Bruiloft Dion & Paula 24 Fotografie Bruiloft Dion & Paula 28 Fotografie Bruiloft Dion & Paula 31 Fotografie Bruiloft Dion & Paula 29Fotografie Bruiloft Dion & Paula 26Fotografie Bruiloft Dion & Paula 35Fotografie Bruiloft Dion & Paula 34Fotografie Bruiloft Dion & Paula 32Fotografie Bruiloft Dion & Paula 33 Fotografie Bruiloft Dion & Paula 38 Fotografie Bruiloft Dion & Paula 58Fotografie Bruiloft Dion & Paula 57Fotografie Bruiloft Dion & Paula 59 Fotografie Bruiloft Dion & Paula 56Fotografie Bruiloft Dion & Paula 52 Fotografie Bruiloft Dion & Paula 54 Fotografie Bruiloft Dion & Paula 50Fotografie Bruiloft Dion & Paula 53Fotografie Bruiloft Dion & Paula 41Fotografie Bruiloft Dion & Paula 49 Fotografie Bruiloft Dion & Paula 48 Fotografie Bruiloft Dion & Paula 46 Fotografie Bruiloft Dion & Paula 47 Fotografie Bruiloft Dion & Paula 45 Fotografie Bruiloft Dion & Paula 44 Fotografie Bruiloft Dion & Paula 43 Fotografie Bruiloft Dion & Paula 41 Fotografie Bruiloft Dion & Paula 42