Destination wedding Marijn & Marieke – Chateau de Presseux (Sprimont, België)

Onze eerste destination wedding, woehoe! En hoewel het Belgische Sprimont niet zover van Nederland ligt, heb je toch direct het gevoel dat je in het buitenland bent zo tussen de glooiende, beboste hellingen waar Chateau de Presseux door omringd wordt.

Trouwlocatie Chateau de Presseux

Marijn en Marieke waren mooi op tijd met het plannen van hun bruiloft, en zo kwam het dat we ruim een jaar van tevoren al kennismaakten. In eerste instantie hadden ze de wens om hun destination wedding in Italië te vieren, maar omdat dit praktisch onhaalbaar was hebben ze hun locatie iets dichterbij gezocht. In de voorbereidingen voor de bruiloft en de dag zelf hebben we dit lieve bruidspaar goed leren kennen. De keuze voor Chatteau de Presseux als trouwlocatie vind ik dan ook erg goed bij hun passen. Want wanneer de achternaam van de bruid ‘Van der Wijngaard’ is, de bruidegom gewerkt heeft als sommelier én het bruidspaar de trouwlocatie per toeval geboekt heeft via een reisbureau genaamd ‘De Wijngaard’, moet het wel meant to be zijn.

Intieme momenten

Met een selecte groep vrienden en familie zijn Marijn en Marieke een dag van tevoren naar chateau de Presseux getrokken zodat iedereen rustig zijn/haar koffers kon uitpakken en ze samen konden genieten van de voorpret. Ook wij zijn een dag van tevoren naar de locatie gegaan om de omgeving te verkennen, en overnachtten net als de rest van de groep in het Chateau. De twee dagen dat we hier verbleven hebben we het ontzettend naar ons zin gehad en ontbrak het ons aan niets. Het was net alsof we zelf deel uitmaakten van de groep. De dag zelf verliep daardoor ook heel vlot en voor we het wisten was het alweer tijd om naar huis te gaan. Tijdens het fotograferen van de first look realiseerde ik me dat je als fotograaf best wel een bijzondere rol hebt op zo’n dag. Je bent nauw betrokken bij die intieme momenten, zoals bijvoorbeeld het aantrekken van de jurk en de first look. Momenten die andere daggasten niet altijd van dichtbij meemaken, en misschien wel alleen terugzien in de foto’s/film. Dit was bijvoorbeeld bij Marijn en Marieke ook het geval, want zij kozen ervoor de first look alleen voor zichzelf te houden (en Corniels en ik mochten daar van meegenieten…). Het is voor zowel het bruidspaar als de fotograaf/videograaf dan ook fijn om een klik te hebben, omdat je een groot deel van de dag van dichtbij meemaakt.

Hoe dan ook, tijd om de foto’s en de trouwfilm van deze prachtige destination wedding met jullie te delen!

Destination Bruiloft Marijn & Marieke 1 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 2 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 3 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 4 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 5 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 6 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 7 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 8 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 9 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 10 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 11 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 12 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 13 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 14 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 15 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 16 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 17 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 18 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 19 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 20 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 21 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 22 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 23 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 24 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 25 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 26 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 27 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 28 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 29 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 30 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 31 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 32 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 33 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 34 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 35 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 36 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 37 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 38 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 39 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 40 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 41 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 42 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 43 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 44 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 45 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 46 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 47 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 48 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 49 Destination Bruiloft Marijn & Marieke 50