Paardenshoot Tjalde & Mac

Tjalde meldde zich, samen met haar Tinker Mac, op het laatste moment nog aan voor de fotoshoot. En dat vond ik leuk, want: check Mac. Deze beauty met zijn lange weelderige manen en halfblauwe ogen zou ik graag eens een keer voor de lens hebben 😉 Samen met Tjalde vormde hij een mooi koppel. Ik gok dat Tjalde haar handen vol heeft gehad aan de voorbereidingen voor de shoot, want het valt vaak niet mee om (deels) witte paarden ook echt wit te krijgen. Maar bij Mac was geen vuiltje te ontdekken, en zelfs zijn snorretje was geknipt!

In eerste instantie wilden we wat foto’s maken van Mac los in de wei. Maar toen hij eenmaal los was, greep hij zijn kans en waren we hem binnen 5 minuten al kwijt, haha. In de verte zagen we nog een zwart-witte stip rennen (Mac), op weg naar zijn paardenvriendin die in het weiland ernaast stond toe te kijken. Toen Tjalde hem eenmaal weer terug gehaald had, hebben we hem toch maar aangelijnd. Vervolgens verliep de shoot prima, Mac liet alles rustig over zich heen komen en leek zich totaal niet druk te maken. Al met al ben ik blij met het resultaat van de shoot met dit koppel. Je bekijkt de foto’s hieronder!

Meer paardenshoots zien?

Ben je benieuwd naar het resultaat van andere paardenshoots? Dan is dit misschien iets voor jou:

Paardenshoot Tjalde & Mac 10 Paardenshoot Tjalde & Mac 9 Paardenshoot Tjalde & Mac 8 Paardenshoot Tjalde & Mac 7 Paardenshoot Tjalde & Mac 4Paardenshoot Tjalde & Mac 3Paardenshoot Tjalde & Mac 2Paardenshoot Tjalde & Mac 1Paardenshoot Tjalde & Mac 5 Paardenshoot Tjalde & Mac 11