Fotoshoot familie Faber, Balloërveld – Gasteren (Drenthe)

In juni werden we benaderd door Rick, met de vraag of we nog beschikbaar waren voor een fotoshoot met zijn familie op 1 juli. De vader van Rick, Tiete, is inmiddels alweer twee jaar geleden getrouwd met Wilma. Ter ere daarvan hadden de kinderen van Tiete en Wilma de newlyweds een fotoshoot met het gezin cadeau gedaan. Alleen… tot nu toe had deze nog steeds niet plaatsgevonden. Hoog tijd dus om een datum te prikken en een paar mooie platen te maken van deze leuke en warme familie!

Picknicken in de regen?

Hoewel de fotoshoot al een tijdje gepland stond, zagen de weersverwachtingen er ronduit slecht uit. De hele week regende het al hard, en ook voor zaterdag stond er regen op het programma. Van tevoren hadden we al wat ideeën uitgewisseld voor de shoot. Zo was het idee ontstaan om een picknicksetting te creëren. Maar picknicken in de stromende regen, dat is toch niet helemaal zoals we het voor ogen hadden. Verplaatsen was echter geen optie, omdat een deel van de familie uit Eindhoven kwam. Heel hard hopen op droog weer dan maar!

De hele zaterdagochtend volgde ik de weersverwachting op de voet. Hoewel het buiten al flink nat was, zou het rond een uur of 14.00 in ieder geval droog worden, en dus spraken we om die tijd af in de omgeving van Gasteren. En wat een geluk, het was ook echt droog om 14.00 uur. Een klein vreugdedansje kon er dus wel vanaf! Ook bij de familie Faber trouwens, want die hadden de bui ook wel zien hangen… 😉 Eenmaal gearriveerd op de plek van bestemming maakten we kennis, en zat de sfeer er meteen goed in. Bepakt en bezakt liepen we door de Drentse Heide, op weg naar de plek die Corniels en ik de week ervoor al hadden gespot. Eenmaal daar werden we verrast door alle picknickspullen die de Wilma, Tiete en hun kinderen hadden meegenomen. Super leuk! (Kinder)champagne, diverse kleden, gekleurde rietjes, vlaggen, you name it: alles kwam tevoorschijn. In combinatie met de picknickmand en de helium ballonnen die wij de week ervoor nog ergens gescoord hadden, konden we zo een toffe setting opbouwen. En toen de zon zich ook nog liet zien, was het feest helemaal compleet.

Het resultaat van de shoot vind je hieronder!

Familie fotoshoot balloerveld 3 Familie fotoshoot balloerveld 1 Familie fotoshoot balloerveld 5 Familie fotoshoot balloerveld 4 Familie fotoshoot balloerveld 20 Familie fotoshoot balloerveld 6 Familie fotoshoot balloerveld 8 Familie fotoshoot balloerveld 7 Familie fotoshoot balloerveld 10 Familie fotoshoot balloerveld 9 Familie fotoshoot balloerveld 14 Familie fotoshoot balloerveld 11 Familie fotoshoot balloerveld 13 Familie fotoshoot balloerveld 15 Familie fotoshoot balloerveld 16 Familie fotoshoot balloerveld 18 Familie fotoshoot balloerveld 19 Familie fotoshoot balloerveld 2