Familie fotoshoot Meindert, Denise & Jaïre

Een tijdje terug ging ik met mijn zus Denise, haar man Meindert en hun knappe dochtertje Jaïre op pad om foto’s te maken. Jaïre is inmiddels bijna een jaar oud en Meindert en Denise wilden graag een keer mooie foto’s van haar laten maken. En dus zochten we een plek op waar we ontspannen de ochtend konden doorbrengen en verschillende omgevingen bij de hand hadden voor de foto’s. We zaten in het zand, klommen in een boom en hadden een tête-àtête met een schaap. Perfect als je het mij vraagt!

Het resultaat van de familieshoot met Meindert, Denise en Jaïre vind je hieronder!

Familie fotoshoot drents friese wold 4Familie fotoshoot drents friese wold 6Familie fotoshoot drents friese wold 5Familie fotoshoot drents friese wold 7Familie fotoshoot drents friese wold 8Familie fotoshoot drents friese wold 8Familie fotoshoot drents friese wold 2Familie fotoshoot drents friese wold 16Familie fotoshoot drents friese wold 17Familie fotoshoot drents friese wold 18 Familie fotoshoot drents friese wold 3 Familie fotoshoot drents friese wold 15 Familie fotoshoot drents friese wold 9 Familie fotoshoot drents friese wold 10 Familie fotoshoot drents friese wold 20Familie fotoshoot drents friese wold 19 Familie fotoshoot drents friese wold 21 Fotoshoot Meindert, Denise en Jaïre 11Fotoshoot Meindert, Denise en Jaïre 14Familie fotoshoot drents friese wold 24 Fotoshoot Meindert, Denise en Jaïre 12