Paardenshoot Cindy en Fenna

Wat was het heerlijk weer deze zaterdag eind maart! Al weken van tevoren stond de datum voor deze paardenshoot vast, maar op het weer heb je uiteraard geen invloed. We begonnen op tijd met de shoot, want na Cindy en Fenna stonden nog een aantal meiden en hun paarden op de planning. Op standje ‘chill’ liepen we rustig naar de plek achter de stallen waar we zouden starten voor de shoot. Stilstaan was niet favoriet bij deze ongeduldige dame, maar geef haar eens ongelijk. Gelukkig was Rosalie mee om te helpen –  wellicht ken je haar nog van een van mijn eerdere paardenshoots – en had zij een app met dierengeluiden op haar telefoon. Hier hebben we flink gebruik van gemaakt, want wat werkt dit goed! Aan het eind van de dag kon ik geen hinnik meer horen haha, maar de paardjes worden er echt heel alert door. Een aanrader als je met paarden werkt 🙂

Het resultaat van de fotoshoot met Cindy en Fenna kun je hieronder bekijken!

Paardenshoot Cindy en Fenna 2Paardenshoot Cindy en Fenna 3Paardenshoot Cindy en Fenna 4Paardenshoot Cindy en Fenna 6Paardenshoot Cindy en Fenna 7Paardenshoot Cindy en Fenna 14Paardenshoot Cindy en Fenna Tales of Tomorrow Fotografie en Film 19Paardenshoot Cindy en Fenna Tales of Tomorrow Fotografie en Film 16Paardenshoot Cindy en Fenna Tales of Tomorrow Fotografie en Film 11

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen