Internationale bruiloft in Drenthe | Sander & Nova

De achtergrond

Sander en Nova kwamen vrij kort voor hun bruiloft bij mij met de vraag of ik hun bruiloft wilde fotograferen. Beiden woonachtig in Dubai, maar met de wens om te trouwen in Drenthe, de plek waar Sander is opgegroeid. En dan blijkt het nog best lastig om alles vanuit het buitenland te regelen. Want zomaar even heen en weer gaan, dat zat er niet in. Gelukkig hadden Sander en Nova een fijne ceremoniemeester die veel voor ze heeft kunnen doen. Je begrijpt dat het voor Sander en Nova erg lastig werd om voor een afspraak met mij naar Assen te komen. En hoewel ik reizen te gek vindt, is ook Dubai mij een beetje te ver voor een uurtje Gelukkig biedt Skype in zo’n situatie uitkomst en hebben we vlak voor de bruiloft nog een keer in persoon kunnen afspreken.

Op maandag 8 augustus was het dan eindelijk zo ver. Ik werd in de ochtend verwacht op camping Witterzomer in Witten, waar Nova’s haar en make-up werden gedaan. Speciaal voor deze dag waren de vriendinnen en de zus van Nova vanuit de Filipijnen overgekomen, dus de sfeer zat er bij binnenkomst al goed in. Dat is een van de dingen die ik zo leuk vindt aan bruiloften; iedereen is blij en de sfeer is altijd goed.

De bruiloft

Na een rustige en relaxte ochtend met haar vriendinnen en familie, werd Nova opgehaald door een chauffeur en naar de Magnuskerk in Anloo gebracht. De locatie was versierd in de themakleur blauw, wat weer prachtig matchte bij de outfits van de daggasten! Na de ceremonie hebben we foto’s gemaakt bij het Balloërveld. De shoot ging er erg relaxed aan toe doordat Sander en Nova op een heel natuurlijke en ontspannen manier met elkaar omgaan. Dat maakte het voor mij heel fijn ze te mogen fotograferen.

De rest van de bruiloft vond plaats in het sfeervolle restaurant ‘De Wiemel’ in Gasselte. Er werd geproost, gelachen, gegeten en vooral veel bijgekletst. De avond werd afgesloten door de neefjes van Sander en Nova, die – na wat aanmoediging van papa en mama – de zaal verrasten met hun zelf geïmproviseerde dans op Michael Jackson. En lef wordt beloond, dus een applaus kon natuurlijk niet uitblijven!

Sander en Nova, bedankt dat we deze dag met jullie mee mochten vieren. Heel veel liefde en geluk gewenst in de toekomst, of die nou in Dubai, België of Nederland ligt!

Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 1Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 2Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 3Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 4Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 5Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 6Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 7Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 8Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 9Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 10Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 11Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 12Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 13Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 14Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 15Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 16Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 17Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 18Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 18Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 19Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 20Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 21Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 22Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 23Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 24Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 25Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 26Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 27Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 28Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 29Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 30Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 31Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 32Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 32Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 33Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 34Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 34Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 35Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 36Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 37Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 38Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 39Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 40Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 41Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 42Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 43Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 44Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 45Bruidsfotografie Assen - Bruiloft Sander en Nova, De Wiemel Gasselte, Drenthe 46