Trouwen in het bos | Emil en Astrid

De achtergrond – bruidspaar Emil & Astrid

Trouwen in het bos, wie wil dat nou niet? Dat moeten Emil en Astrid gedachten hebben toen ze begonnen met de voorbereidingen voor hun bruiloft. Toen ik Emil en Astrid voor het eerst ontmoette en ze mij vertelden over hun plannen om te trouwen in het bos, werd ik spontaan jaloers haha. Samen met een boswachter heeft dit bruidspaar van tevoren de bossen rondom buitencentrum Het Boomkroonpad afgestruind, op zoek naar de perfecte plek om te trouwen. Die vonden ze bij het Lunsveen, een vennetje midden in het bos, waar je omringd wordt door water, bomen én… Schotse Hooglanders! De perfecte locatie om je liefde te bezegelen, en dat is dan ook wat Emil en Astrid op 29 juli 2016 deden.

De bruiloft

Voor Corniels en mij startte de dag officieel om 11.30 uur, het moment dat Emil Astrid kwam ophalen en ze elkaar voor het eerst zouden zien. Een moment vol verrassingen, want dit nuchtere bruidspaar vertelde me van tevoren dat het allemaal niet ‘te gek’ hoefde voor hun. Maar zoals dat vaak gaat bij bruiloften (ik spreek uit ervaring, haha!) worden de plannen steeds groter. Zo had Emil als verrassing een Volkswagen T2 busje geregeld, omdat Astrid hier helemaal weg van is. Super leuk! Emil blij, Astrid blij, maar ook ons hoorde je niet klagen. Zo’n busje is niet alleen leuk om in te rijden, maar is ook erg fotogeniek. Het VW busje deed daarom niet alleen dienst als vervoer, maar ook als de perfecte prop voor de trouwfoto’s!

Emil & Astrid, heel veel geluk samen en bedankt dat we jullie dag mochten vastleggen!

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen